Rules and Regulations

AMERICAN EXPRESS® - A weboldal általános használati feltételei

Tájékoztató az American Express Magyarország Utazási Szolgáltatások Kft. valamint az AAmerican Express Services Europe Limited Fióktelep, Magyarország weboldalának használatához

Weboldalunk magyar nyelven készült, és társaságunk hazai tevékenységével kapcsolatosan tartalmaz tájékoztatást

Amennyiben Ön a weboldalunkat tanulmányozza, a csatlakozással elfogadja az alábbi feltételeket.

  1. Weboldalunkra a magyar jogszabályok az irányadók.

  2. Magyar nyelvű weboldalunkon közvetlenül szolgáltatások igénybevételére, illetve üzenetek, adatok küldésére nincs lehetőség, amennyiben szolgáltatásainkat igénybe kívánja venni, kérjük, fáradjon be irodáink egyikébe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

  3. Kérjük, a kiválasztott és igénybe venni kívánt szolgáltatásról tájékozódjon ügyfélszolgálatunknál is, mivel a szolgáltatásra vonatkozó és a szerződés megkötéséhez szükséges felvilágosításhoz így juthat. Ennek megfelelően társaságunk a weboldalon közölt adatokkal kapcsolatban kizárja kártérítési felelősségét.

  4. Társaságunk nem vállal felelősséget az információ speciális, nem a weboldal tartalmából következő felhasználásából eredő károkért.

  5. Társaságunk nem vállal felelősséget kívülálló harmadik személyek által a weblapon társaságunk tudta és beleegyezése nélkül elhelyezett közlésekért, véleményekért.

  6. Valamennyi, a weboldalon elhelyezett áru-, szolgáltatás-, vagy cégjelzés az AMERICAN EXPRESS vagy harmadik személyek javára bejegyzett, és oltalom alatt álló védjegy, amelyet senki nem jogosult felhasználni a védjegyjogosult kifejezett, írásbeli hozzájárulása nélkül

  7. A teljes weboldal szerzői jogi védelem alatt áll, azt senki nem jogosult saját céljára másolni, másnak átadni, vagy egyéb módon felhasználni.

Az American Express Magyarország Utazási Szolgáltatások Kft. valamint az American Express Services Europe Limited Fióktelep, Magyarország magyar nyelvű weboldala a magyar fogyasztók részére készült.

Társaságunk az AMERICAN EXPRESS vállalatcsoport tagja, amely világszerte nyújt szolgáltatásokat. Ezekről a szolgáltatásokról szintén nyerhet információkat, ha átlép az idegen nyelvű, külföldi weboldalakra.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az idegen nyelvű, külföldi weboldalak nem a magyar fogyasztók számára és nem a magyar jogszabályok alapján készültek, így amennyiben rácsatlakozik az egyes idegen nyelvű, külföldi weboldalakra, nem az American Express Magyarország Utazási Szolgáltatások Kft., ill. az American Express Services Europe Limited Fióktelep, Magyarország , hanem az egyes AMERICAN EXPRESS-társvállalatok által kidolgozott információkat kísérheti figyelemmel.

A külföldi lapokon közvetlenül lehetősége lehet az adott weblappal interaktív kapcsolatba lépni. Ezt csak akkor tegye, ha megfelelően ismeri a weblap nyelvét, illetve részletesen áttanulmányozta a vonatkozó, az egyes weblapokat készítő AMERICAN EXPRESS-vállalat székhelye szerinti állam jogszabályának megfelelően kialakított szabályokat.

Az American Express Magyarország Utazási Szolgáltatások Kft. és az American Express Services Europe Limited Fióktelep, Magyarország nem felelős az idegen nyelvű, külföldi weboldalak tartalmával, illetve használatával kapcsolatban.